martes, 12 de mayo de 2009

3 QÜESTIONS FORÇA INTERESANTS

1Que vols ser de major. I per que?
Vullc ser prfessora, perque m'agraden molt els xiquets i pense que ocupar-se de la ensenyança es molt important. Ames els professors tenen moltes vacances!!

2Coses per endurte a una illa deserta. I per que?
Jo em duria: crema per al sol perque el sol es perillós, unes botelles d'aigua perque pot ser que a l'illa hi haja alguna riu d'aigua dolça però per si de cas... un ganivet per poder agafar peixos o trencar les fruites.

3Escriu una historia de, almenys, 150 paraules que incloga les seguents:

-Biblioteca, anima i cactus.
Hi havia una vegada una familia molt pobre, en la qual tots trevallaven per poder arrivar a fi de mes. Al pare li encantava una vegada a la setmana jugar a la loteria, pero la seua dona li deia que no estaven per a malbaratar els diners. Pero el marit no li feia cas, aleshores sense que el marit s'adonara li va llevar els diners de la cartera. Aleshores quan el marit va a anar a pagar en el quiosc, es va adonar que no portava diners. El quiosquer que tenia una anima caritativa li va dir que no calia que li pagara hui que ja li pagaria quan poguera.
Uns dies despues quan en la televisió van dir el nombre premiat el marit es va adonar que era el nombre que ell tenia.
La seua alegria va ser tan inmensa que va anar al quiosc i li va donar la tercera part del premi al quiosquer.
La famila va comprarse un xalet amb una biblioteca gegant perque els encantava llegir, i un jardi tot ple de cactus, flors i palmeres.
I van viure feliços per sempre, igual que el quiosquer.

7 comentarios: